Χρηματοκιβώτιο με σχισμή

Το χρηματοκιβώτιο διαθέτει σχισμή για την τοποθέτηση των χρημάτων στο χρηματοκιβώτιο χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα της πόρτας του χρηματοκιβωτίου. Αυτό είναι σημαντικό για δύο λόγους: ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ληστειών, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το μέσο χρόνο ζωής του κώδικα του χρηματοκιβωτίου.
Δεν χρειαζεται να κρατάτε μεγάλα ποσά στο ταμείο παρά μόνο αυτά που είναι απαραίτητα τη κάθε στιγμή.Μπορείτε να ρίχνετε τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο ανά πάσα στιγμή από τη σχισμή.
450,00 €
900,00 €

Description

Σημειώνεται ότι το υπόψη είδος χρηματοκιβώτιο χρησιμοποιείται ευρέως σε σπίτια, βενζινάδικα, φαρμακεία, περίπτερα, γραφεία, ψητοπωλεία, ταβέρνες κλπ.

Η πόρτα διαθέτει περιστροφικό ηλεκτρονικό ή μηχανικό κλειδάριθμο ανάλογα τι θα επιλέξετε εσείς. Ο κλειδάριθμος διαθέτει στο πίσω μέρος έξτρα ενίσχυση με ατσάλι.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πακτώματος (βιδώματος στο πάτωμα) του χρηματοκιβωτίου με εξαρτήματα (ούπα) που το συνοδεύουν.

Εξωτερικές διαστάσεις σε εκ.  Βάρος
Ύψος  Πλάτος  Βάθος Κιλά
61 44 42 60

Όροι προσφοράς

    Τα έξοδα αποστολής περιλαμβάνονται στην τιμή!
    Στην τιμή περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (23%)
    Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα τοποθέτησης και βιδώματος του χρηματοκιβωτίου. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από εσάς τους ίδιους. Τα έξοδα τοποθέτησης και βιδώματος του χρηματοκιβωτίου σε περίπτωση που γίνει από την εταιρεία μας είναι 30€+Φ.Π.Α. για την περιοχή της Αττικής.
    Το χρηματοκιβώτιο φέρει μηχανικό ή ηλεκτρονικό κλειδάριθμο ανάλογα το τι θα επιλέξετε.
    Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ραφιού με κόστος 30€+Φ.Π.Α.