Κλειδαρια κυλινδρου ασφαλειας Cisa, με κυλινδρο Cisa Astral και defender rock Sferic (και τοποθετηση)

Κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro, με κύλινδρο Cisa Astral και defender rock Sferic (και τοποθέτηση). Δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών.
160,00 €
230,00 €

Μόνο 160€ από 230€! Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa Revolution Pro με διπλό καταπέλτη (relocking), κύλινδρος Cisa Astral, defender (ατσάλινο προστατευτικό) SFERIC ROK που δεν τρυπιέται λόγω ατσάλινων βεργών που διαθέτει και τοποθέτηση! Δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών. 

Πρόκειται για μία απίστευτη προσφορά από τους κορυφαίους του είδους! Την εταιρεία Rigos Safes που σας εξασφάλισε αυτή την απίστευτη προσφορά την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι τραπεζικοί οργανισμοί όπως Τράπεζα Αττικής, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική! Εμπιστευτείτε την ασφάλεια το σπιτιού σας στην πιο αξιόπιστη εταιρεία στην ελληνική αγορά! 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μοναδική προσφορά για την προμήθεια και τοποθέτηση της ασφαλέστερης και πιο καινοτόμας κλειδαριάς της αγοράς, την κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro, τη μοναδική στην αγορά με διπλό σύστημα αυτόματου κλειδώματος σε περίπτωση απόπειρας παραβίασης, με κύλινδρο Cisa Astral που διαθέτει 5 κλειδιά, και το defender της Disec Sferic Rok.

Στην προσφορά περιλαμβάνεται:

Η κλειδαριά

Μοναδική προσφορά για την ασφαλέστερη και πιο καινοτόμα κλειδαριά της αγοράς, την κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro. 

Οι κλειδαριές κυλίνδρου Cisa Revolution Pro διαθέτουν μηχανισμό relocking. Το relocking είναι μηχανισμός που διαθέτει η κλειδαριά, και σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να αφαιρέσει τον κύλινδρο τότε η κλειδαριά κλειδώνει σε δύο ακόμα σημεία.

Ο μηχανισμός της κλειδαριάς είναι υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο κύλινδρος

Ο κύλινδρος είναι Cisa Astral, με ατσάλινη μπίλια στο μπροστινό μέρος για μέγιστη αντιδιαρρηκτική ικανότητα, ενώ το κλειδί είναι ασφαλείας με βούλες πάνω και κάτω, με bumb key protection (δεν ανοίγουν με κλειδιά πασπαρτού)! Με κάθε κύλινδρο δίνονται 5 κλειδιά. Το κόστος για κάθε έξτρα κλειδί είναι 5€ + Φ.Π.Α.

Το Defender

Το Defender Sferik Rok, από την εταιρεία Disec είναι απαραίτητο εξάρτημα για την ολοκλήρωση ενός πακέτου που αποτελείται ακόμη από κλειδαριά νέας τεχνολογίας με καταπέλτη και έναν κύλινδρο ασφαλείας. Έχει ενίσχυση κατά του τρυπήματος και του σπασίματος. Το defender είναι ένα ατσάλινο προστατευτικό περίβλημα, που βιδώνει πάνω στο σώμα της κλειδαριάς. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά από προσπάθεια παραβίασης της πόρτας. Είναι κατάλληλο για κλειδαριές θωρακισμένων πορτών με κύλινδρο και το κυρίως σώμα του defender είναι κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι. Το defender βιδώνει πάνω στο σώμα τις κλειδαριάς με περαστές βίδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να αφαιρεθεί από την έξω πλευρά.
Διατίθεται σε χρώματα: χρυσό, μπρονζέ και νίκελ. 

Επίσης, υπάρχει η δυνατόητα αναβάθμισης του defender ως ακολούθως επιλέγοντας ένα διαφορετικό defender από το defender sferic rok:

Επιλογή Defender Disec Monolito Sferik Rok (+25€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec Monolito Kripton (+35€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec Monolito Diamond (+45€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec MRM Magnetic (μαγνητικό) (+65€ στην υφιστάμενη προσφορά)

Η τοποθέτηση

Στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση!

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα τοποθέτησης.
  • Ο κύλιδρος δίνεται με 5 κλειδιά. Για κάθε έξτρα κλειδί το κόστος είναι 5€. 
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 
  • Η τιμή ισχύει για το λεκανοπέδιο Αττικής. H τιμή ισχύει για το 90% των κλειδαριών που είναι τοποθετημένες. Για επιβεβαίωση ότι η προσφορά ισχύει και για την περίπτωση της δικής σας πόρτα  επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την εταιρεία μας στο τηλέφωνο του γραφείου 210-9222211, ή στο 6936673222 και 6936673220.
  • Δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Νικόλαος Ρήγος και Υιοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά στο χώρο της κατασκευής και επισκευής χρηματοκιβωτίων, θησαυροφυλακίων, θυρίδων, και κλειδαριών παντός τύπου. Πελάτες της είναι μεγάλοι τραπεζικοί , δημόσιοι οργανισμοί και ιδιώτες. Η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα ώστε  να δώσει λύση   σε οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίσουν οι πελάτες της .

Έδρα: Ναυπλίου 37, Π.Φάληρο (Γραφεία)

Κατάστημα - Έκθεση: Μανδροκλέους 23, Νέος Κόσμος

Τηλ. 210-9222211, 6936673222, 6936673220