Κλειδαρια ασφαλειας κυλινδρου Cisa Revolution Pro με διπλο καταπελτη (relocking), κυλινδρος Cisa AP3S, defender disec και τοποθετηση!

Κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro, με κύλινδρο Cisa AP3S πατενταρισμένο και defender (στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση). Δίνεται εγγύηση δύο ετών.
200,00 €
280,00 €

Στην τιμή περιλαμβάνεται  η προμήθεια και η τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας κυλίνδρου Cisa Revolution Pro, defender Disec, και κύλινδρο ασφαλείας Cisa Ap3S με κλειδί ασφαλείας τρισδιάστατο με βούλες! Μπορεί να τοποθετηθεί σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είτε σε είσοδο σπιτιού είτε σε είσοδο πολυκατοικίας. Δίνεται εγγύηση δύο (2) έτων. 

Πρόκειται για μία απίστευτη προσφορά από τους κορυφαίους του είδους! Την εταιρεία Rigos Safes που σας εξασφάλισε αυτή την απίστευτη προσφορά την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι τραπεζικοί οργανισμοί όπως Τράπεζα Αττικής, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική! Εμπιστευτείτε την ασφάλεια το σπιτιού σας στην πιο αξιόπιστη εταιρεία στην ελληνική αγορά!

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μοναδική προσφορά για την ασφαλέστερη και πιο καινοτόμα κλειδαριά της αγοράς, την κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro, τη μοναδική στην αγορά με διπλό σύστημα αυτόματου κλειδώματος σε περίπτωση απόπειρας παραβίασης, με κύλινδρο Cisa Ap3s που διαθέτει κλειδιά μικρά με βούλες, τρισδιάστατα, με πατενταρισμένο προφίλ και το ενισχυμένο defender της Disec Sferic Rock. 

Στην προσφορά περιλαμβάνεται:

H κλειδαριά

Οι κλειδαριές κυλίνδρου Cisa Revolution Pro διαθέτουν μηχανισμό relocking. Το relocking είναι μηχανισμός που διαθέτει η κλειδαριά, και σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να αφαιρέσει τον κύλινδρο τότε η κλειδαριά κλειδώνει σε δύο ακόμα σημεία.

Ο μηχανισμός της κλειδαριάς είναι υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο κύλινδρος

Ο κύλινδρος Cisa AP3S είναι ιταλικής προέλευσης με βούλες, τρισδιάστατος (ιδιότητα που αποκλείει το άνοιγμα του με κλειδί πασπαρτού), με κάρτα ιδιοκτησίας, και το αντικλείδι βγαίνει μόνο στην αντιπροσωπεία της cisa.

Διαθέτει ατσάλινη μπίλια εσωτερικά και 7 ατσάλινες ράβδους εξωτερικά! 

Το defender

Το Defender Sferik Rok, από την εταιρεία Disec είναι απαραίτητο εξάρτημα για την ολοκλήρωση ενός πακέτου που αποτελείται ακόμη από κλειδαριά νέας τεχνολογίας με καταπέλτη και έναν κύλινδρο ασφαλείας. Έχει ενίσχυση κατά του τρυπήματος και του σπασίματος. Το defender είναι ένα ατσάλινο προστατευτικό περίβλημα, που βιδώνει πάνω στο σώμα της κλειδαριάς. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά από προσπάθεια παραβίασης της πόρτας. Είναι κατάλληλο για κλειδαριές θωρακισμένων πορτών με κύλινδρο και το κυρίως σώμα του defender είναι κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι. Το defender βιδώνει πάνω στο σώμα τις κλειδαριάς με περαστές βίδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να αφαιρεθεί από την έξω πλευρά.
Διατίθεται σε χρώματα: χρυσό, μπρονζέ και νίκελ. 

Επίσης, υπάρχει η δυνατόητα αναβάθμισης του defender ως ακολούθως επιλέγοντας ένα διαφορετικό defender από το defender sferic rok:

Επιλογή Defender Disec Monolito Sferik Rok (+25€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec Monolito Kripton (+35€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec Monolito Diamond (+45€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec MRM Magnetic (μαγνητικό) (+65€ στην υφιστάμενη προσφορά)

Η τοποθέτηση

Στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση!

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

  • Η τιμή ισχύει για την αντικατάσταση των περισσότερων κλειδαριών. Για επιβεβαίωση ότι ισχύει και για τη δική σας κλειδαριά  τηλεφωνείστε μας στα 210-9222211 ή 6936673222 ή 6936673220.
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα τοποθέτησης.  
  • Άμεση τοποθέτηση, εντός 2 ημερών.
  • Ο κύλιδρος δίνεται με 3 κλειδιά. Για κάθε έξτρα κλειδί το κόστος είναι 10€.
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%)
  • Η τιμή τοποθέτησης ισχύει για το λεκανοπέδιο Αττικής
  • Δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών. 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Νικόλαος Ρήγος και Υιοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά στο χώρο της κατασκευής και επισκευής χρηματοκιβωτίων, θησαυροφυλακίων, θυρίδων, και κλειδαριών παντός τύπου. Πελάτες της είναι μεγάλοι τραπεζικοί , δημόσιοι οργανισμοί και ιδιώτες. Η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα ώστε  να δώσει λύση   σε οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίσουν οι πελάτες της .

Έδρα: Ναυπλίου 37, Π.Φάληρο (Γραφεία)

Κατάστημα - Έκθεση: Μανδροκλέους 23, Νέος Κόσμος

Τηλ. 210-9222211, 6936673222, 6936673220