Κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro με καταπέλτη, κύλινδρος Mauer New Wave 4, Defender Sferic Rok (με τοποθέτηση)

Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa Revolution Pro, κύλινδρος Mauer New Wave 4, defender SFERIC ROK και τοποθέτηση!

Περιγραφή

Μόνο 220€ από 300€! Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa Revolution Pro με διπλό καταπέλτη (relocking), κύλινδρο Mauer New Wave, defender (ατσάλινο προστατευτικό) SFERIC ROK που δεν τρυπιέται λόγω ατσάλινων βεργών που διαθέτει και τοποθέτηση! Δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών. Πρόκειται για μία απίστευτη προσφορά από τους κορυφαίους του είδους! Την εταιρεία Rigos Safes που σας εξασφάλισε αυτή την απίστευτη προσφορά την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι τραπεζικοί οργανισμοί όπως Τράπεζα Αττικής, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική! Εμπιστευτείτε την ασφάλεια το σπιτιού σας στην πιο αξιόπιστη εταιρεία στην ελληνική αγορά!

Λίγα Λόγια για την προσφορά

Μοναδική προσφορά για την ασφαλέστερη και πιο καινοτόμα κλειδαριά της αγοράς, την κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro, τη μοναδική στην αγορά με διπλό σύστημα αυτόματου κλειδώματος σε περίπτωση απόπειρας παραβίασης, με κύλινδρο Mauer New Wave 4 που διαθέτει κλειδιά μικρά μη αντιγράψιμα με βούλες σε τρεις διαστάσεις (3D), και το ενισχυμένο defender της Disec Sferic Rock.

Στην προσφορά περιλαμβάνεται:

cisa

 H κλειδαριά

Μοναδική προσφορά για την ασφαλέστερη και πιο καινοτόμα κλειδαριά της αγοράς, την κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro. 

Οι κλειδαριές κυλίνδρου Cisa Revolution Pro διαθέτουν μηχανισμό relocking. Το relocking είναι μηχανισμός που διαθέτει η κλειδαριά, και σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να αφαιρέσει τον κύλινδρο τότε η κλειδαριά κλειδώνει σε δύο ακόμα σημεία.

Ο μηχανισμός της κλειδαριάς είναι υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

mauer nw4b

 Ο κύλινδρος

O κύλινδρος υψηλής ασφάλειας Mauer New Wave διαθέτει κλειδιά με βούλες . Διαθέτει κινούμενα ελάσματα, 3 σειρές μπίλιες και είναι πατενταρισμένος. Τέσσερις διαφορετικοί τύποι κινουμένων ελασμάτων και roller πάνω στο κλειδί ενεργοποιούν τις πλαινες μπίλιες
Υπάρχουν 20.000.000 διαφορετικοί συνδυασμοί κλειδιού και έχει πιστοποίηση ΕΝ1303 και πιστοποίηση SKG*** πατενταρισμένο συστήματος πρoστασίας.
Έχει μηχανισμό Anti-bumping καί Anti-picking, Αντιδιατριτική προστασία και πατενταρισμένο συστημα προστασίας κατά του σπασίματος μέ διαιρούμενο ωστήριο που επεκτείνεται σε όλο το μήκος του κυλίνδρου και κρατά ενωμένους και τους δύο ρότορες.
Απόλυτα ελεγχόμενη αναπαραγωγή κλειδιού, μέσω κάρτας κατόχου, με ειδική προστασία κατά οποιαδήποτε παράνομης αντιγραφής κλειδιού.

Στην συσκευασία περιλαμβάνονται 5 κλειδιά ασφαλείας, η κάρτα κατόχου για την αναπαραγωγή κλειδιών και μια βίδα στήριξης. Το κόστος για κάθε έξτρα κλειδί ανερχεται σε 10€ + Φ.Π.Α.

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης του New Wave 5 αντί του New Wave 4 με επιπλέον 20€ + Φ.Π.Α.

defender disec blindo sferick

 Το defender

Το Defender Sferik Rok, από την εταιρεία Disec είναι απαραίτητο εξάρτημα για την ολοκλήρωση ενός πακέτου που αποτελείται ακόμη από κλειδαριά νέας τεχνολογίας με καταπέλτη και έναν κύλινδρο ασφαλείας. Έχει ενίσχυση κατά του τρυπήματος και του σπασίματος. Το defender είναι ένα ατσάλινο προστατευτικό περίβλημα, που βιδώνει πάνω στο σώμα της κλειδαριάς. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά από προσπάθεια παραβίασης της πόρτας. Είναι κατάλληλο για κλειδαριές θωρακισμένων πορτών με κύλινδρο και το κυρίως σώμα του defender είναι κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι. Το defender βιδώνει πάνω στο σώμα τις κλειδαριάς με περαστές βίδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να αφαιρεθεί από την έξω πλευρά.
Διατίθεται σε χρώματα: χρυσό, μπρονζέ και νίκελ. 

Επίσης, υπάρχει η δυνατόητα αναβάθμισης του defender ως ακολούθως επιλέγοντας ένα διαφορετικό defender από το defender sferic rok:

Επιλογή Defender Disec Monolito Sferik Rok (+20€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec Monolito Kripton (+35€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec Monolito Diamond (+45€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec MRM Magnetic (μαγνητικό) (+60€ στην υφιστάμενη προσφορά)

 

Η τοποθέτηση περιλαμβάνεται στην τιμή!

Όροι προσφοράς

  • Η τιμή ισχύει για το μεγαλύτερο ποσοστό των κλειδαριών που είναι τοποθετημένες. Για επιβεβαίωση ότι ισχύει και για τη δική σας πόρτα παρακαλώ τηλεφωνείστε στα 210-9222211 ή 6936673222 (cosmote) ή 6936673220 (cosmote).
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα τοποθέτησης.
  • Άμεση τοποθέτηση, εντός 2 ημερών.
  • Ο κύλινδρος δίνεται με 5 κλειδιά.
  • Για κάθε έξτρα κλειδί το κόστος είναι 10€ + Φ.Π.Α..
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.(24%)
  • Η τιμή ισχύει για το όλο το Νομό Αττικής με ελάχιστες εξαιρέσεις.
  • Δίνεται εγγύση δύο ετών!

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Νικόλαος Ρήγος και Υιοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά στο χώρο της κατασκευής και επισκευής χρηματοκιβωτίων, θησαυροφυλακίων, θυρίδων, και κλειδαριών παντός τύπου. Πελάτες της είναι μεγάλοι τραπεζικοί , δημόσιοι οργανισμοί και ιδιώτες. Η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα ώστε  να δώσει λύση   σε οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίσουν οι πελάτες της .

Διεύθυνση: Μανδροκλέους 23, Νέος Κόσμος

Τηλ. 210-9222211, 6936673222, 6936673220