Αντικλεπτικός ατομικός συναγερμός

Το νούμερο ένα σε πωλήσεις gadget της αγοράς. Μην ανησυχείτε πια για το κινητό, την τσάντα, το κατοικίδιο ή το παιδί σας!
9,00 €

Τι είναι ο αντικλεπτικός ατομικός συναγερμός

Η συσκευή αυτή θα σας προστατεύει απο τυχόν απώλειες και κλοπές.  Αποτελείται απο 2 κομμάτια. Τοποθετείτε το ένα κομμάτι στο αντικείμενο που θέλετε να προστατέψετε (πορτοφόλι, τσάντα, κινητό, κατοικίδιο ή άλλο) και κρατάτε το άλλο κομμάτι στην τσέπη σας ή όπου σας βολέυει. Όταν κάποιος προσπαθήσει να απομακρυνθεί με κάποιο αντικείμενό σας τότε ο συναγερμός ενεργοποιείται με ήχο και δόνηση. Μπορείτε να ρυθμίσετε πότε θα χτυπάει ο συναγερμός (από 0-25 μέτρα). Εύκολο στην χρήση, χρειάζεστε μόνο μια μπαταρία ΑΑΑ για να λειτουργήσει (περιλαμβάνεται). Ιδανικό για παιδιά, κατοικίδια, κινητά, τσάντες και πορτοφόλια.Επίσης βοηθά στις περιπτώσεις που φέυγετε ξεχνώντας κάπου το κινητό σας, τη τσάντα σας, το πορτοφόλι σας ή τα κλειδιά σας. Δίνεται στα παρακάτω τέσσερα σχέδια: Μήλο, άσπρο με σκυλάκι, κλασικό γκρι και ροζ με δώρο πορτοφολάκι.

Όροι προσφοράς
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα τέσσερα σχέδια που υπάρχουν (ασημί με σκυλάκι, μήλο, κλασικό γκρι, ροζ κουνελάκι πορτοφολάκι).
Ο συναγερμός θα σας αποστέλεται 2 ημέρες μετά την αγορά.
Στην τιμή περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και ο Φ.Π.Α.