Κλειδαριά κυλιόμενου κωδικού (Dynamic code lock ή One Time Code)

Η κλειδαριά κυλιόμενου κωδικού (dynamic code or one shot code) MiniTech, σας επιτρέπει το άνοιγμα της κλειδαριάς, μέσω τυχαίου κωδικού, ο οποίος παράγεται μέσω αλγόριθμου από απομακρυσμένο υπολογιστή.

Περιγραφή

Οι κλειδαριές κυλιόμενου κωδικού Mini Tech είναι ιταλικής προέλευσης.

minitech

Ο κυλιόμενος κωδικός λειτουργεί ως εξής:

Μέσω ενός προγράμματος που είναι εγκατεστημένος σε απομακρυσμένο υπολογιστή, η κλειδαριά Mini tech μπορεί να ανοίξει με κωδικό που παράγεται τυχαία από τον υπολογιστή για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Για το άνοιγμα της κλειδαριάς MiniTech απαιτείται η παρουσία φυσικού προσώπου στην κλειδαριά, ο οποίος για να μπορεί να ανοίξει την κλειδαριά θα πρέπει να πάρει αυτόν τον κωδικό από τον χειριστή του υπολογιστή. Επίσης, το φυσικό αυτό πρόσωπο διαθέτει κωδικό χρήστη ή ειδικό κλειδί (dallas key), ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση στην κλειδαριά. Μετά την χρήση του κωδικού, ο κωδικός παύει να ισχύει.

             dallas key

Μπορούν να εγκατασταθούν σε χρηματοκιβώτια, ΑΤΜ, θησαυροφυλάκια, πυρασφαλή ερμάρια και ντουλάπες. Χάρη στο λογισμικό που διαθέτουν μπορείτε να κάνετε τους χειρισμούς που κάνετε κανονικά από το πληκτρολόγιο της κλειδαριάς και απομακρυσμένα από τον υπολογιστή σας.

Η εταιρεία μας είναι ο αποκλεισιτκός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της συγκεκριμένης κλειδαριάς σας.

Η κλειδαριά μπορεί να είναι rotobolt, Straightbolt, Springbolt, Motorlock, MotorSpring Bolt ανάλογα τις απαιτήσεις του χρηματοκιβωτίου.

serrature2