Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Mul-t-lock, κύλινδρος Mul-t-lock Interactive Plus, defender MONOLITO ROCK και τοποθέτηση

Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Mul-t-lock με καταπέλτη (relocking), κύλινδρος Mul-t-lock Interactive Plus, πατενταρισμένος με 5 κλειδιά, defender MONOLITO ROCK και τοποθέτηση. Δίνεται εγγύηση δύο ετών.
210,00 €
340,00 €

Περιγραφή

Μόνο 210€ από 340€! Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Mul-t-lock με καταπέλτη (relocking), κύλινδρος Mul-t-lock Interactive plus με 5 κλειδιά μη αντιγράψιμα με κάρτα διοκτησίας, defender (ατσάλινο προστατευτικό) MONOLITO ROCK που δεν τρυπιέται λόγω ατσάλινων βεργών που διαθέτει και τοποθέτηση! Δϊνεται εγγύηση δύο ετών.

Λίγα Λόγια για την προσφορά

Μοναδική προσφορά για την κλειδαριά κυλίνδρου Mul-t-lock, που κλειδώνει αυτόματα σε περίπτωση απόπειρας παραβίασης, με κύλινδρο Mul-t-lock Interactive Plus που διαθέτει 5 κλειδιά μικρά μη αντιγράψιμα με κάρτα ιδιοκτησίας, και το ενισχυμένο defender της Disec Monolito Rock (BD200).

Η προσφορά περιλαμβάνει:

cisa

 H κλειδαριά

Μοναδική προσφορά για την καινοτόμα κλειδαριά κυλίνδρου Mul-t-lock. 

Οι κλειδαριές κυλίνδρου Mul-t-lock διαθέτουν μηχανισμό relocking. Το relocking είναι μηχανισμός που διαθέτει η κλειδαριά, και σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να αφαιρέσει τον κύλινδρο τότε η κλειδαριά κλειδώνει σε δύο ακόμα σημεία.

Ο μηχανισμός της κλειδαριάς είναι υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

multilock interactive plus

 Ο κύλινδρος

O κύλινδροs ασφαλείας είναι ο Mul-t-lock Interactive Plus με κλειδί ασφαλείας με βούλες ΜΗ ΑΝΤΙΓΡΑΨΙΜΟ και με κάρτα ιδιοκτησίας. Διαθέτει καινοτόμα τεχνολογία με τηλεσκοπικές μπίλιες και εξτρα μαγνητική μπίλια που δεν επιτρέπει την αντιγραφή του κλειδιού παρά μόνο στην αντιπροσωπεία. O κύλινδρος δίνεται με πέντε (5) κλειδιά ενώ το κάθε έξτρα κλειδί κοστίζει 10€. 

 

monolito rock

 Το defender

To ατσάλινο προστατευτικό (defender) Disec Monolito Rock με ατσάλινες βέργες κατά του τρυπήματος και του σπασίματος.Το defender είναι ένα σύστημα που τοποθετείται εξωτερικά στον κύλινδρο, είναι φτιαγμένο από ατσάλι, και προστατεύει τον κύλινδρο από πιθανή διάρρηξη ή σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να τον σπάσει ή να τον τρυπήσει.

 

Όροι προσφοράς

  • Η τιμή ισχύει για το μεγαλύτερο ποσοστό των κλειδαριών που είναι τοποθετημένες. Για επιβεβαίωση ότι ισχύει και για τη δική σας πόρτα παρακαλώ τηλεφωνείστε στα 210-9222211 ή 6936673222 (cosmote) ή 6936673220 (cosmote).
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα τοποθέτησης.
  • Άμεση τοποθέτηση, εντός 2 ημερών.
  • Ο κύλινδρος δίνεται με 5 κλειδιά.
  • Για κάθε έξτρα κλειδί το κόστος είναι 10€.
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.(24%)
  • Η τιμή ισχύει για το λεκανοπέδιο Αττικής. Μπορεί όμως να τοποθετηθεί και σε οποιοδήποτε άλλη περιοχή (κοντά στην Αττική) με μία πολύ μικρή επιβάρυνση και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την εταιρεία.
  • Δίνεται εγγύση 2 ετών.

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Νικόλαος Ρήγος και Υιοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά στο χώρο της κατασκευής και επισκευής χρηματοκιβωτίων, θησαυροφυλακίων, θυρίδων, και κλειδαριών παντός τύπου. Πελάτες της είναι μεγάλοι τραπεζικοί , δημόσιοι οργανισμοί και ιδιώτες. Η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα ώστε  να δώσει λύση   σε οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίσουν οι πελάτες της .

Διεύθυνση: Ναυπλίου 37, Π.Φάληρο (Γραφεία)

Αποθήκη: Μανδροκλέους 23, Νέος Κόσμος

Τηλ. 210-9222211, 6936673222, 6936673220