Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Mul-t-lock, κύλινδρος Mul-t-lock Interactive Plus, defender Disec Sferic Rok και τοποθέτηση

Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Mul-t-lock με καταπέλτη (relocking), κύλινδρος Mul-t-lock Interactive Plus, πατενταρισμένος με 5 κλειδιά, defender Sferic Rok και τοποθέτηση. Δίνεται εγγύηση δύο ετών.
210,00 €
280,00 €

Περιγραφή

Μόνο 210€ από 280€! Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Mul-t-lock με καταπέλτη (relocking), κύλινδρος Mul-t-lock Interactive plus με 5 κλειδιά μη αντιγράψιμα με κάρτα διοκτησίας, defender (ατσάλινο προστατευτικό) Disec Sferic Rok που δεν τρυπιέται λόγω ατσάλινων βεργών που διαθέτει και τοποθέτηση! Δϊνεται εγγύηση δύο ετών. Πρόκειται για μία απίστευτη προσφορά από τους κορυφαίους του είδους! Την εταιρεία Rigos Safes που σας εξασφάλισε αυτή την απίστευτη προσφορά την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι τραπεζικοί οργανισμοί όπως Τράπεζα Αττικής, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική! Εμπιστευτείτε την ασφάλεια το σπιτιού σας στην πιο αξιόπιστη εταιρεία στην ελληνική αγορά!

Λίγα Λόγια για την προσφορά

Μοναδική προσφορά για την κλειδαριά κυλίνδρου Mul-t-lock, που κλειδώνει αυτόματα σε περίπτωση απόπειρας παραβίασης, με κύλινδρο Mul-t-lock Interactive Plus που διαθέτει 5 κλειδιά μικρά μη αντιγράψιμα με κάρτα ιδιοκτησίας, και το ενισχυμένο defender της Disec Sferic Rock.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

cisa

 H κλειδαριά

Μοναδική προσφορά για την καινοτόμα κλειδαριά κυλίνδρου Mul-t-lock. 

Οι κλειδαριές κυλίνδρου Mul-t-lock διαθέτουν μηχανισμό relocking. Το relocking είναι μηχανισμός που διαθέτει η κλειδαριά, και σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να αφαιρέσει τον κύλινδρο τότε η κλειδαριά κλειδώνει σε δύο ακόμα σημεία.

Ο μηχανισμός της κλειδαριάς είναι υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

multilock interactive plus

 Ο κύλινδρος

O κύλινδροs ασφαλείας είναι ο Mul-t-lock Interactive Plus με κλειδί ασφαλείας με βούλες ΜΗ ΑΝΤΙΓΡΑΨΙΜΟ και με κάρτα ιδιοκτησίας. Διαθέτει καινοτόμα τεχνολογία με τηλεσκοπικές μπίλιες και εξτρα μαγνητική μπίλια που δεν επιτρέπει την αντιγραφή του κλειδιού παρά μόνο στην αντιπροσωπεία. O κύλινδρος δίνεται με πέντε (5) κλειδιά ενώ το κάθε έξτρα κλειδί κοστίζει 10€. 

 

defender disec blindo sferick

 Το defender

Το Defender Sferik Rok, από την εταιρεία Disec είναι απαραίτητο εξάρτημα για την ολοκλήρωση ενός πακέτου που αποτελείται ακόμη από κλειδαριά νέας τεχνολογίας με καταπέλτη και έναν κύλινδρο ασφαλείας. Έχει ενίσχυση κατά του τρυπήματος και του σπασίματος. Το defender είναι ένα ατσάλινο προστατευτικό περίβλημα, που βιδώνει πάνω στο σώμα της κλειδαριάς. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά από προσπάθεια παραβίασης της πόρτας. Είναι κατάλληλο για κλειδαριές θωρακισμένων πορτών με κύλινδρο και το κυρίως σώμα του defender είναι κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι. Το defender βιδώνει πάνω στο σώμα τις κλειδαριάς με περαστές βίδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να αφαιρεθεί από την έξω πλευρά.
Διατίθεται σε χρώματα: χρυσό, μπρονζέ και νίκελ. 

Επίσης, υπάρχει η δυνατόητα αναβάθμισης του defender ως ακολούθως επιλέγοντας ένα διαφορετικό defender από το defender sferic rok:

Επιλογή Defender Disec Monolito Sferik Rok (+20€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec Monolito Kripton (+35€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec Monolito Diamond (+40€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec MRM Magnetic (μαγνητικό) (+60€ στην υφιστάμενη προσφορά)

 

Όροι προσφοράς

  • Η τιμή ισχύει για το μεγαλύτερο ποσοστό των κλειδαριών που είναι τοποθετημένες. Για επιβεβαίωση ότι ισχύει και για τη δική σας πόρτα παρακαλώ τηλεφωνείστε στα 210-9222211 ή 6936673222 (cosmote) ή 6936673220 (cosmote).
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα τοποθέτησης.
  • Άμεση τοποθέτηση, εντός 2 ημερών.
  • Ο κύλινδρος δίνεται με 5 κλειδιά.
  • Για κάθε έξτρα κλειδί το κόστος είναι 10€.
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.(24%)
  • Η τιμή ισχύει για το λεκανοπέδιο Αττικής. Μπορεί όμως να τοποθετηθεί και σε οποιοδήποτε άλλη περιοχή (κοντά στην Αττική) με μία πολύ μικρή επιβάρυνση και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την εταιρεία.
  • Δίνεται εγγύση 2 ετών.

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Νικόλαος Ρήγος και Υιοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά στο χώρο της κατασκευής και επισκευής χρηματοκιβωτίων, θησαυροφυλακίων, θυρίδων, και κλειδαριών παντός τύπου. Πελάτες της είναι μεγάλοι τραπεζικοί , δημόσιοι οργανισμοί και ιδιώτες. Η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα ώστε  να δώσει λύση   σε οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίσουν οι πελάτες της .

Διεύθυνση: Ναυπλίου 37, Π.Φάληρο (Γραφεία)

Αποθήκη - Έκθεση: Μανδροκλέους 23, Νέος Κόσμος

Τηλ. 210-9222211, 6936673222, 6936673220