Κλειδαριά ασφαλειας κυλίνδρου mul-t-lock ή Cisa, κύλινδρος Cisa AP3S, defender disec

Κλειδαριά κυλίνδρου mul-t-lock ή Cisa γραναζωτή, με κύλινδρο Cisa AP3S πατενταρισμένο και defender (στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση). Δίνεται εγγύηση δύο ετών.
180,00 €
250,00 €

Περιγραφή

Στην τιμή περιλαμβάνεται  η προμήθεια και η τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας κυλίνδρου Mul-t-lock ή Cisa, defender Disec, και κύλινδρο ασφαλείας Cisa Ap3S με κλειδί ασφαλείας τρισδιάστατο με βούλες! Μπορεί να τοποθετηθεί σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είτε σε είσοδο σπιτιού είτε σε είσοδο πολυκατοικίας. Δίνεται εγγύηση δύο (2) έτων. Πρόκειται για μία απίστευτη προσφορά από τους κορυφαίους του είδους! Την εταιρεία Rigos Safes που σας εξασφάλισε αυτή την απίστευτη προσφορά την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι τραπεζικοί οργανισμοί όπως Τράπεζα Αττικής, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική! Εμπιστευτείτε την ασφάλεια το σπιτιού σας στην πιο αξιόπιστη εταιρεία στην ελληνική αγορά!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

cisa

 H κλειδαριά

  • Οι κλειδαριές Cisa και Mul-t-lock είναι ιταλικής προέλευσης. Οι κλειδαριές κυλίνδρου που τοποθετούμε διαθέτουν μηχανισμό relocking. Το relocking είναι μηχανισμός που διαθέτει η κλειδαριά, και σε περίπτωση που κάποιος προσπαθεί να την παραβιάσει, και μόνο τότε, ο καταπέλτης πέφτει και η κλειδαριά κλειδώνει και σε δεύτερο σημείο. Ο μηχανισμός της κλειδαριάς είναι υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

cylinder security lock 61513 1697317

 Ο κύλινδρος

Ο κύλινδρος Cisa AP3S είναι ιταλικής προέλευσης με βούλες, τρισδιάστατος (ιδιότητα που αποκλείει το άνοιγμα του με κλειδί πασπαρτού), με κάρτα ιδιοκτησίας, και το αντικλείδι βγαίνει μόνο στην αντιπροσωπεία της cisa.

Διαθέτει ατσάλινη μπίλια εσωτερικά και 7 ατσάλινες ράβδους εξωτερικά! 

 

monolito rock

 Το defender

  • Το defender που μπαίνει εξωτερικά στην πόρτα και χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά από απόπειρα παραβίασης της πόρτας. Είναι του οίκου Disec που ειδικεύεται στην παραγωγή και προήθεια defender.

 

 

Η τοποθέτηση της κλειδαριάς περιλαμβάνεται στην τιμή.  

Λίγα Λόγια για την προσφορά

Η προσφορά περιλαμβάνει την προμήθεια κλειδαριάς ασφαλείας Cisa ή Mul-t-lock, το defender disec και τον κύλινδρο ασφαλείας Cisa Ap3S με μικρό κλειδί ασφαλείας καθώς και την τοποθέτησή της! Μπορεί να τοποθετηθεί μόνο σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είτε  εισόδου σπιτιού είτε εισόδου πολυκατοικίας.

Όλες σχεδόν οι κλειδαριές με το μακρύ κλειδί (τύπου χρηματοκιβωτίου) παραβιάζονται σε ελάχιστο χρόνο(αρκούν  λίγα   δευτερόλεπτα). Επίσης ο πύρος που διαθέτουν οι περισσότερες πόρτες δε σας παρέχει  την παραμικρή ασφάλεια. Γιατί να ζείτε με  το άγχος; Εκμεταλευτείτε αυτή τη μοναδική προσφορά και ασφαλίστε το σπίτι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε τιμή πραγματικά μοναδική!

Εκμεταλευτείτε την μοναδική προσφορά της αγοράς,τοποθετώντας την καινοτόμα κλειδαριά Securemme, με καταπέλτη (relocking system) στο σπίτι σας! Πρόκειται για μία απίστευτη προσφορά από τους κορυφαίους του είδους! Την εταιρεία Rigos Safes που σας παρέχει την συγκεκριμένη προσφορά  την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι τραπεζικοί οργανισμοί όπως η Τράπεζα Eurobank, Πειραιώς, Εθνική, Bnp Paribas, ιδιωτικές εταιρείες, δημόσιοι οργανισμοί και πλήθος ιδιωτών.

Όροι προσφοράς

  • Η τιμή ισχύει για την αντικατάσταση των περισσότερων κλειδαριών. Για επιβεβαίωση ότι ισχύει και για τη δική σας κλειδαριά  τηλεφωνείστε μας στα 210-9222211 ή 6936673222 ή 6936673220.
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα τοποθέτησης.  
  • Άμεση τοποθέτηση, εντός 2 ημερών.
  • Ο κύλιδρος δίνεται με 3 κλειδιά. Για κάθε έξτρα κλειδί το κόστος είναι 10€.
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%)
  • Η τιμή τοποθέτησης ισχύει για το λεκανοπέδιο Αττικής
  • Δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών. 

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Νικόλαος Ρήγος και Υιοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά στο χώρο της κατασκευής και επισκευής χρηματοκιβωτίων, θησαυροφυλακίων, θυρίδων, και κλειδαριών παντός τύπου. Πελάτες της είναι μεγάλοι τραπεζικοί , δημόσιοι οργανισμοί και ιδιώτες. Η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα ώστε  να δώσει λύση   σε οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίσουν οι πελάτες της .