Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa, κύλινδρος WInkhaus O-Ntra, defender MONOLITO ROCK και τοποθέτηση!

Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa Revolution Pro με διπλό καταπέλτη (relocking), κύλινδρος Winkhaus O-Ntra πατενταρισμένος με 5 κλειδιά, defender MONOLITO ROCK και τοποθέτηση. Δίνεται εγγύηση δύο ετών.
220,00 €
360,00 €

Περιγραφή

Μόνο 220€ από 360€! Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa Revolution Pro με διπλό καταπέλτη (relocking), κύλινδρος Winkhaus O-Ntra με 5 κλειδιά μη αντιγράψιμα με κάρτα διοκτησίας, defender (ατσάλινο προστατευτικό) MONOLITO ROCK που δεν τρυπιέται λόγω ατσάλινων βεργών που διαθέτει και τοποθέτηση! Δϊνεται εγγύηση δύο ετών.

Λίγα Λόγια για την προσφορά

Μοναδική προσφορά για την ασφαλέστερη και πιο καινοτόμα κλειδαριά της αγοράς, την κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro, τη μοναδική στην αγορά με διπλό σύστημα αυτόματου κλειδώματος σε περίπτωση απόπειρας παραβίασης, με κύλινδρο Winkhaus O-Ntra που διαθέτει 5 κλειδιά μικρά μη αντιγράψιμα με κάρτα ιδιοκτησίας, και το ενισχυμένο defender της Disec Monolito Rock (BD200).

Η προσφορά περιλαμβάνει:

cisa

 H κλειδαριά

Μοναδική προσφορά για την ασφαλέστερη και πιο καινοτόμα κλειδαριά της αγοράς, την κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro. 

Οι κλειδαριές κυλίνδρου Cisa Revolution Pro διαθέτουν μηχανισμό relocking. Το relocking είναι μηχανισμός που διαθέτει η κλειδαριά, και σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να αφαιρέσει τον κύλινδρο τότε η κλειδαριά κλειδώνει σε δύο ακόμα σημεία.

Ο μηχανισμός της κλειδαριάς είναι υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

WINKHAUS N TRA

 Ο κύλινδρος

O κύλινδρος ασφαλείας Winhaus O-Ntra διαθέτει κλειδί ασφαλείας με βούλες ΜΗ ΑΝΤΙΓΡΑΨΙΜΟ και με κάρτα ιδιοκτησίας. Ο κύλινδρος διαθέτει τη λειτουργία διπλού ανοίγματος που επιτρέπει το άνοιγμα της πόρτας από έξω ακόμα και αν ξεχάσετε το κλειδί από τη μέσα μεριά. Διαθέτει έξι πύρους με ελατήρια σε κάθε μεριά, τέσσερις παθητικούς πύρους ώστε να εξασφαλίζει ασφάλεια στο τρύπημα και στο picking.  Έχει αυξημένη ανθεκτικότητα στην τριβή εξαιτίας του υλικού από λευκό μέταλλο και εργονομικό σχεδιασμό λαβής για καλύτερο πιάσιμο και ο στρογγυλοποιημένος σχεδιασμός χωρίς αιχμηρές γωνίες προστατεύει τα μέρη αποθήκευσης του κλειδιού όπως τσέπες και τσάντες. O κύλινδρος δίνεται με πέντε (5) κλειδιά ενώ το κάθε έξτρα κλειδί κοστίζει 10€.

monolito rock

 Το defender

To ατσάλινο προστατευτικό (defender) Disec Monolito Rock με ατσάλινες βέργες κατά του τρυπήματος και του σπασίματος.Το defender είναι ένα σύστημα που τοποθετείται εξωτερικά στον κύλινδρο, είναι φτιαγμένο από ατσάλι, και προστατεύει τον κύλινδρο από πιθανή διάρρηξη ή σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να τον σπάσει ή να τον τρυπήσει.

 

Όροι προσφοράς

  • Η τιμή ισχύει για το μεγαλύτερο ποσοστό των κλειδαριών που είναι τοποθετημένες. Για επιβεβαίωση ότι ισχύει και για τη δική σας πόρτα παρακαλώ τηλεφωνείστε στα 210-9222211 ή 6936673222 (cosmote) ή 6936673220 (cosmote).
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα τοποθέτησης.
  • Άμεση τοποθέτηση, εντός 2 ημερών.
  • Ο κύλινδρος δίνεται με 5 κλειδιά.
  • Για κάθε έξτρα κλειδί το κόστος είναι 10€.
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.(24%)
  • Η τιμή ισχύει για το λεκανοπέδιο Αττικής. Μπορεί όμως να τοποθετηθεί και σε οποιοδήποτε άλλη περιοχή (κοντά στην Αττική) με μία πολύ μικρή επιβάρυνση και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την εταιρεία.
  • Δίνεται εγγύση 2 ετών.

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Νικόλαος Ρήγος και Υιοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά στο χώρο της κατασκευής και επισκευής χρηματοκιβωτίων, θησαυροφυλακίων, θυρίδων, και κλειδαριών παντός τύπου. Πελάτες της είναι μεγάλοι τραπεζικοί , δημόσιοι οργανισμοί και ιδιώτες. Η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα ώστε  να δώσει λύση   σε οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίσουν οι πελάτες της .

Διεύθυνση: Ναυπλίου 37, Π.Φάληρο (Γραφεία)

Αποθήκη: Μανδροκλέους 23, Νέος Κόσμος

Τηλ. 210-9222211, 6936673222, 6936673220

WINKHAUS N TRA