Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa Revolution Pro, κύλινδρος Cisa AP3S, defender Kripton και τοποθέτηση

Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa Revolution Pro με διπλό καταπέλτη (relocking), κύλινδρο Cisa Ap3S, defender (ατσάλινο προστατευτικό) Kripton (BKS200) και τοποθέτηση! Δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών.
220,00 €
300,00 €

Description

Αντικαταστήστε την κλειδαριά σας τύπου χρηματοκιβωτίου με μακρύ κλειδί με την κορυφαία γραναζωτή κλειδαριά Cisa Revolution Pro με διπλό καταπέλτη, με κύλινδρο ΑP3S με μικρό μη αντιγράψιμο πατεντατισμένο (με κάρτα) κλειδί και defender Disec. Δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών. Πρόκειται για μία απίστευτη προσφορά από τους κορυφαίους του είδους! Την εταιρεία Rigos Safes που σας εξασφάλισε αυτή την απίστευτη προσφορά την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι τραπεζικοί οργανισμοί όπως Τράπεζα Αττικής, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική! Εμπιστευτείτε την ασφάλεια το σπιτιού σας στην πιο αξιόπιστη εταιρεία στην ελληνική αγορά!

Λίγα Λόγια για την προσφορά

cisa

 H κλειδαριά

Μοναδική προσφορά για την ασφαλέστερη και πιο καινοτόμα κλειδαριά της αγοράς, την κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro. 

Οι κλειδαριές κυλίνδρου Cisa Revolution Pro διαθέτουν μηχανισμό relocking. Το relocking είναι μηχανισμός που διαθέτει η κλειδαριά, και σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να αφαιρέσει τον κύλινδρο τότε η κλειδαριά κλειδώνει σε δύο ακόμα σημεία.

Ο μηχανισμός της κλειδαριάς είναι υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

cylinder security lock 61513 1697317

 Ο κύλινδρος

Ο κύλινδρος Cisa AP3S είναι ιταλικής προέλευσης με βούλες, τρισδιάστατος (ιδιότητα που αποκλείει το άνοιγμα του με κλειδί πασπαρτού), με κάρτα ιδιοκτησίας, και το αντικλείδι βγαίνει μόνο στην αντιπροσωπεία της cisa.

Διαθέτει ατσάλινη μπίλια εσωτερικά και 7 ατσάλινες ράβδους εξωτερικά! 

 

1c0ae2205709722b62e843abc0471a55 L

 Το defender

To ατσάλινο προστατευτικό (defender) Disec Kripton τοποθετείται εξωτερικά στην πόρτα, διαθέτει ατσάλινες βέργες κατά του τρυπήματος και του σπασίματος, ενώ έχει μεγάλη αντοχή και στον τροχό. Το defender είναι ένα σύστημα που τοποθετείται εξωτερικά στον κύλινδρο, είναι φτιαγμένο από ατσάλι, και προστατεύει τον κύλινδρο από πιθανή διάρρηξη ή σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να τον σπάσει.

  

Όροι προσφοράς

  • Η τιμή ισχύει για το μεγαλύτερο ποσοστό των κλειδαριών που είναι τοποθετημένες. Για επιβεβαίωση ότι ισχύει και για τη δική σας πόρτα παρακαλώ τηλεφωνείστε στα 210-9222211 ή 6936673222 ή 6936673220
  • Εντός μίας ημέρας από την αγορά σας η προσφέρουσα εταιρεία Νικόλαος Ρήγος και Υιοί Ο.Ε. θα επικοινωνήσει μαζί σας για το κλείσιμο του ραντεβού για την τοποθέτηση της κλειδαριάς.
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα τοποθέτησης.
  • Άμεση τοποθέτηση, εντός 2 ημερών.
  • Ο κύλινδρος δίνεται με 3 κλειδιά. Για κάθε έξτρα κλειδί το κόστος είναι 10€.
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%)
  • Η τιμή ισχύει για το λεκανοπέδιο Αττικής. 
  • Δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών.

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Νικόλαος Ρήγος και Υιοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά στο χώρο της κατασκευής και επισκευής χρηματοκιβωτίων, θησαυροφυλακίων, θυρίδων, και κλειδαριών παντός τύπου. Πελάτες της είναι μεγάλοι τραπεζικοί , δημόσιοι οργανισμοί και ιδιώτες. Η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα ώστε  να δώσει λύση   σε οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίσουν οι πελάτες της .

Διεύθυνση: Ναυπλίου 37, Π.Φάληρο (Γραφεία)

Αποθήκη - Έκθεση: Μανδροκλέους 23, Νέος Κόσμος

Τηλ. 210-9222211, 6936673222, 6936673220