Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας securemme,κυλινδρος securemme K2,Defender Disec και τοποθέτηση

Κλειδαριά κυλίνδρου securemme με καταπέλτη (relocking), με κύλινδρο Securemme K2 και defender Disec (με τοποθέτηση). Δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών.
140,00 €
200,00 €

Περιγραφή

Στην τιμή περιλαμβάνεται  η προμήθεια και η τοποθέτηση κλειδαριάς ασφαλείας κυλίνδρου Securemme με καταπέλτη, defender disec, και κυλίνδρου ασφαλείας Securemme K2 με κλειδί ασφαλείας με βούλες πάνω και κάτω με 5 κλειδιά! Μπορεί να τοποθετηθεί μόνο σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είτε σε είσοδο σπιτιού είτε σε είσοδο πολυκατοικίας. Δίνεται εγγύηση δύο (2) ετών. Πρόκειται για μία απίστευτη προσφορά από τους κορυφαίους του είδους! Την εταιρεία Rigos Safes που σας εξασφάλισε αυτή την απίστευτη προσφορά την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι τραπεζικοί οργανισμοί όπως Τράπεζα Αττικής, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική! Εμπιστευτείτε την ασφάλεια το σπιτιού σας στην πιο αξιόπιστη εταιρεία στην ελληνική αγορά!

Τι περιλαμβάνει η προσφορά

cisa

 H κλειδαριά

Οι κλειδαριές Securemme είναι ιταλικής προέλευσης. Οι κλειδαριές κυλίνδρου που τοποθετούμε διαθέτουν μηχανισμό relocking. Το relocking είναι μηχανισμός που διαθέτει η κλειδαριά, και σε περίπτωση που κάποιος προσπαθεί να την παραβιάσει, και μόνο τότε, κλειδώνει και σε δεύτερο σημείο.Ο μηχανισμός της κλειδαριάς είναι υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

 

securemmek2

 Ο κύλινδρος

O κύλινδρος ασφαλείας είναι μάρκας Securemme K2 με βούλες, ιταλικής προέλευσης. Δίνεται με 5 κλειδιά. Το κόστος καθε επιπλέον κλειδιού ανέρχεται σε 5€ + Φ.Π.Α. 

 

 

disecaplo

 Το defender

To ατσάλινο προστατευτικό (defender) της Disec τοποθετείται εξωτερικά στον κύλινδρο, είναι φτιαγμένο από ατσάλι, και προστατεύει τον κύλινδρο από πιθανή διάρρηξη ή σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να τον σπάσει ή να τον τρυπήσει. Η εταιρεία Disec ειδικεύεται στην παραγωγή και προήθεια defender.

         

 Λίγα Λόγια για την προσφορά

Η προσφορά περιλαμβάνει την προμήθεια κλειδαριάς ασφαλείας Securemme , το defender  και τον κύλινδρο ασφαλείας securemme K2 με μικρό κλειδί ασφαλείας καθώς και την τοποθέτησή της! Μπορεί να τοποθετηθεί μόνο σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας είτε  εισόδου σπιτιού είτε εισόδου πολυκατοικίας.

Όλες σχεδόν οι κλειδαριές με το μακρύ κλειδί (τύπου χρηματοκιβωτίου) παραβιάζονται σε ελάχιστο χρόνο(αρκούν  λίγα   δευτερόλεπτα). Επίσης ο πύρος που διαθέτουν οι περισσότερες πόρτες δε σας παρέχει  την παραμικρή ασφάλεια. Γιατί να ζείτε με  το άγχος; Εκμεταλευτείτε αυτή τη μοναδική προσφορά και ασφαλίστε το σπίτι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε τιμή πραγματικά μοναδική!

Εκμεταλευτείτε την μοναδική προσφορά της αγοράς,τοποθετώντας την καινοτόμα κλειδαριά Securemme, με καταπέλτη (relocking system) στο σπίτι σας! Πρόκειται για μία απίστευτη προσφορά από τους κορυφαίους του είδους! Την εταιρεία Rigos Safes που σας παρέχει την συγκεκριμένη προσφορά  την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι τραπεζικοί οργανισμοί όπως η Τράπεζα Eurobank, Πειραιώς, Εθνική, Bnp Paribas, ιδιωτικές εταιρείες, δημόσιοι οργανισμοί και πλήθος ιδιωτών.

Όροι προσφοράς

  • Η τιμή ισχύει για την αντικατάσταση των περισσότερων κλειδαριών. Για επιβεβαίωση ότι ισχύει και για τη δική σας κλειδαριά  τηλεφωνείστε μας στα 210-9222211 ή 6936673222 ή 6936673220.
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα τοποθέτησης.  
  • Άμεση τοποθέτηση, εντός 2 ημερών.
  • Ο κύλιδρος δίνεται με 5 κλειδιά. Για κάθε έξτρα κλειδί το κόστος είναι 5€.
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%)
  • Η τιμή τοποθέτησης ισχύει για το λεκανοπέδιο Αττικής. 
  • Δίνεται εγγύηση 2 ετών

Η Εταιρεία

Η εταιρεία Νικόλαος Ρήγος και Υιοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά στο χώρο της κατασκευής και επισκευής χρηματοκιβωτίων, θησαυροφυλακίων, θυρίδων, και κλειδαριών παντός τύπου. Πελάτες της είναι μεγάλοι τραπεζικοί , δημόσιοι οργανισμοί και ιδιώτες. Η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα ώστε  να δώσει λύση   σε οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίσουν οι πελάτες της .

Διεύθυνση: Ναυπλίου 37, Π.Φάληρο (Γραφεία)

Αποθήκη: Μανδροκλέους 23, Νέος Κόσμος

Τηλ. Επικ. 210-9222211 ή 6936673222 ή 6936673220