No image set

Κλειδαρια κυλινδρου ασφαλειας Cisa Revolution Pro, μαγνητικος κυλινδρος Evva MCS, defender SFERIC ROK και τοποθετηση!

Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa Revolution Pro με διπλό καταπέλτη (relocking), μαγνητικός κύλινδρος Evva MCS πατενταρισμένος με 5 μαγνητικά κλειδιά, defender Sferic Rok και τοποθέτηση. Δίνεται εγγύηση δύο ετών.
400,00 €
600,00 €

Μόνο 400€ από 600€! Κλειδαριά κυλίνδρου ασφαλείας Cisa Revolution Pro με διπλό καταπέλτη (relocking), μαγνητικός κύλινδρος Evva MCS με 5 κλειδιά μη αντιγράψιμα με κάρτα ιδιοκτησίας, defender (ατσάλινο προστατευτικό) SFERIC ROK που δεν τρυπιέται λόγω ατσάλινων βεργών που διαθέτει και τοποθέτηση! 

Δίνεται εγγύηση δύο ετών. Πρόκειται για μία απίστευτη προσφορά από τους κορυφαίους του είδους! Την εταιρεία Rigos Safes που σας εξασφάλισε αυτή την απίστευτη προσφορά την εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι τραπεζικοί οργανισμοί όπως Τράπεζα Αττικής, Eurobank, Πειραιώς, Εθνική! Εμπιστευτείτε την ασφάλεια το σπιτιού σας στην πιο αξιόπιστη εταιρεία στην ελληνική αγορά!

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μοναδική προσφορά για την ασφαλέστερη και πιο καινοτόμα κλειδαριά της αγοράς, την κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro, τη μοναδική στην αγορά με διπλό σύστημα αυτόματου κλειδώματος σε περίπτωση απόπειρας παραβίασης, με κύλινδρο Evva MCS που διαθέτει 5  μαγνητικά κλειδιά μικρά μη αντιγράψιμα με κάρτα ιδιοκτησίας, και το defender της Disec Sferic Rock.

Στην προσφορά περιλαμβάνεται:

H κλειδαριά

Μοναδική προσφορά για την ασφαλέστερη και πιο καινοτόμα κλειδαριά της αγοράς, την κλειδαριά κυλίνδρου Cisa Revolution Pro. 

Οι κλειδαριές κυλίνδρου Cisa Revolution Pro διαθέτουν μηχανισμό relocking. Το relocking είναι μηχανισμός που διαθέτει η κλειδαριά, και σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να αφαιρέσει τον κύλινδρο τότε η κλειδαριά κλειδώνει σε δύο ακόμα σημεία.

Ο μηχανισμός της κλειδαριάς είναι υψηλής ακρίβειας με γρανάζια, που δίνει το πλεονέκτημα στην κλειδαριά να λειτουργεί αθόρυβα και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο κύλινδρος

Μαγνητικός κύλινδρος υψηλής ασφάλειας από την εταιρεία EVVA, της σειράς MCS.
Είναι από τους λίγους κυλίνδρους ασφαλείας που χρησιμοποιούν αυτού του τύπου την τεχνολογία (MCS = Magnetic Code System) και σήμερα θεωρείται από τα κορυφαία προϊόντα ασφαλείας παγκοσμιώς.
Ο συνδυασμός του μαγνητικού συστήματος κυλίνδρου και κλειδιού, εγγυώνται την υψηλότερη προστασία στην κατασκευή νέων κλειδιών. Το κλειδί του κυλίνδρου MCS συνδυάζει δύο τεχνολογίες, που προσφέρουν τριπλό επίπεδο ασφάλειας: μία μαγνητική και δύο μηχανικές κωδικοποιήσεις.
Διαθέτει ατσάλινα μέρη, ώστε να μην μπορεί εύκολα να τρυπηθεί (προστασία anti-drill). Επίσης, διαθέτει ατσάλινη ενίσχυση στο κάτω μέρος του, ώστε να μην μπορεί εύκολα να σπάσει (snap resistant).
100% εγγυημένη προστασία στην αναπαραγωγή των κλειδιών. Αντίγραφα κατασευάζονται ΜΟΝΟ στο εργοστάσιο της EVVA στην Αυστρία, με την χρήση του κωδικού που αναγράφεται στην κάρτα κατόχου
Ο κύλινδρος στο εσωτερικό του διαθέτει 8 περιστρεφόμενα μαγνητικά στοιχεία (δίσκοι), τα οποία είναι ανεξάρτητα από το μηχανικό μέρος, συνεπώς είναι αδύνατη η αναγνώριση ή το "σκανάρισμά" τους. Οι δίσκοι είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό υλικό (cobalt-5) έτσι ώστε να έχουν υψηλή αντοχή στη φθορά. Δεν μπορούν να απομαγνητιστούν από κλασικούς μαγνήτες.
Οι μαγνητικοί δίσκοι αλληλεπιδρούν με τα αντίστοιχα μαγνητικά στοιχεία του κλειδιού, εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια.
Προστασία κατά της εύρεσης του κωδικού (anti-picking), χάρη στην κατασκευή του κλειδιού που συνδυάζει δύο τεχνολογίες (μαγνητική και μηχανική κωδικοποίηση). Το κλειδί δεν μπορεί να αναπαραχθεί ούτε από εκτυπωτή τεχνολογίας 3D ! Ανθεκτικότητα στο σπάσιμο (snap resistant). Ο κύλινδρος EVVA MCS διαθέτει επιπλέον ατσάλινη ενίσχυση στο κάτω μέρος. Δίδεται με 5 κλειδιά.

Το defender

Το Defender Sferik Rok, από την εταιρεία Disec είναι απαραίτητο εξάρτημα για την ολοκλήρωση ενός πακέτου που αποτελείται ακόμη από κλειδαριά νέας τεχνολογίας με καταπέλτη και έναν κύλινδρο ασφαλείας. Έχει ενίσχυση κατά του τρυπήματος και του σπασίματος. Το defender είναι ένα ατσάλινο προστατευτικό περίβλημα, που βιδώνει πάνω στο σώμα της κλειδαριάς. Χρησιμοποιείται για να προστατεύσει τον κύλινδρο και την κλειδαριά από προσπάθεια παραβίασης της πόρτας. Είναι κατάλληλο για κλειδαριές θωρακισμένων πορτών με κύλινδρο και το κυρίως σώμα του defender είναι κατασκευασμένο από επισκληρυμένο ατσάλι. Το defender βιδώνει πάνω στο σώμα τις κλειδαριάς με περαστές βίδες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να αφαιρεθεί από την έξω πλευρά.
Διατίθεται σε χρώματα: χρυσό, μπρονζέ και νίκελ. 

Επίσης, υπάρχει η δυνατόητα αναβάθμισης του defender ως ακολούθως επιλέγοντας ένα διαφορετικό defender από το defender sferic rok:

Επιλογή Defender Disec Monolito Sferik Rok (+25€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec Monolito Kripton (+35€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec Monolito Diamond (+45€ στην υφιστάμενη προσφορά)
Επιλογή Defender Disec MRM Magnetic (μαγνητικό) (+60€ στην υφιστάμενη προσφορά)

Η τοποθέτηση

Στην τιμή περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση!

ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

  • Η τιμή ισχύει για το μεγαλύτερο ποσοστό των κλειδαριών που είναι τοποθετημένες. Για επιβεβαίωση ότι ισχύει και για τη δική σας πόρτα παρακαλώ τηλεφωνείστε στα 210-9222211 ή 6936673222 (cosmote) ή 6936673220 (cosmote).
  • Στην τιμή περιλαμβάνονται και τα έξοδα τοποθέτησης.
  • Άμεση τοποθέτηση, εντός 2 ημερών.
  • Ο κύλινδρος δίνεται με 5 κλειδιά.
  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.(24%)
  • Η τιμή ισχύει για τις περισσότερες περιοχές στο λεκανοπέδιο Αττικής. Μπορεί όμως να τοποθετηθεί και σε οποιοδήποτε άλλη περιοχή (κοντά στην Αττική) με μία πολύ μικρή επιβάρυνση και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με την εταιρεία.
  • Δίνεται εγγύση 2 ετών.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Νικόλαος Ρήγος και Υιοί Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1979 και έκτοτε έχει εδραιωθεί στην ελληνική αγορά στο χώρο της κατασκευής και επισκευής χρηματοκιβωτίων, θησαυροφυλακίων, θυρίδων, και κλειδαριών παντός τύπου. Πελάτες της είναι μεγάλοι τραπεζικοί , δημόσιοι οργανισμοί και ιδιώτες. Η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία και τα κατάλληλα μέσα ώστε  να δώσει λύση   σε οποιοδήποτε πρόβλημα  αντιμετωπίσουν οι πελάτες της .

Έδρα: Ναυπλίου 37, Π.Φάληρο (Γραφεία)

Κατάστημα - Έκθεση: Μανδροκλέους 23, Νέος Κόσμος

Τηλ. 210-9222211, 6936673222, 6936673220