Αυτόματο κλείδωμα πόρτας με δυνατότητα ανοίγματος με κωδικό, μπρελόκ, ή με κινητό μέσω εφαρμογής. Ιδανική λύση για Airbnb. Από 350€ + Φ.Π.Α. με τοποθέτηση!

Αυτόματο κλείδωμα πόρτας διαμερίσματος ή εισόδου πολυκατοικίας με δυνατότητα ανοίγματος μέσω εφαρμογής από το κινητό, δυνατότητα χορήγησης άδειας για άνοιγμα από άλλο χρήστη για όσο διάστημα επιθυμείτε μέσω του κινητού του, ή άνοιγμα της πόρτας με κωδικό ή και μπρελόκ. Ιδανική λύση για Airbnb! Από 350€ + Φ.Π.Α. με τοποθέτηση.

Περιγραφή

Έχουμε όλες τις λύσεις για το κλείδωμα των σπιτιών Airbnb. Πείτε μας πώς θέλετε να διαχειριστείτε το σπίτι σας και εμείς θα σας δώσουμε τη λύση.

Εάν έχετε σπίτι που το διαθέτετε μέσω Airbnb και θέλετε α) να έλέγχετε την πρόσβαση σε αυτό, β) να μπορείτε να δίνετε πρόσβαση σε όποιον θέλετε και γ) να μπορείτε να ανοιγοκλείνετε την πόρτα από το κινητό σας οποτεδήποτε και από οπουδήποτε θέλετε σας δίνουμε την λύση. Αυτόματο κλείδωμα πόρτας με τις εξής δυνατότητες:

1) Δυνατότητα ανοίγματος της πόρτας με κάρτα, μπρελόκ ή κωδικό. 

2) Δυνατότητα ανοίγματος και κλείσιμο της πόρτας μέσω εφαρμογής από το κινητό σας. (Απαραίτητη προυπόθεση η ύπαρξη δικτύου wi-fi στο σπίτι)

3) Δυνατότητα χορήγησης άδειας στον ενοικιαστή να μπορεί να ανοίξει και να κλείσει την πόρτα του σπιτιού μέσω ειδικής εφαρμογής που κατεβάζει στο κινητό του χωρίς χρέωση. Οποτεδήποτε θέλετε ακυρώνετε την πρόσβαση του ενοικιαστή μέσω του κινητού σας.

4) Δυνατότητα αλλαγής του κωδικού πρόσβασης απομακρυσμένα.

Μπορείτε να επιλέξετε να ανοίγετε την πόρτα με έναν ή και περισσότερους από τους παραπάνω τρόπους.

Το σύστημα είναι απολύτου ασφαλείας. Λειτουργεί ακόμα και σε διακοπή ρεύματος. 

Για να λειτουργήσει το σύστημα τοποθετείται στην πόρτα ηλεκτροπύρρος, κουμπί εσωτερικά για να απασφαλίζει το σύστημα, εξωτερικά καρταναγνώστης με δυνατότητα τοποθέτησης και πληκτρολογίου, και μπαταρία για να λειτουργεί το σύστημα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Επικοινωνείστε  μαζί μας για να σας δώσουμε τη λύση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.