Κανένα σετ εικόνων

Αυτόματο κλείδωμα πόρτας με δυνατότητα ανοίγματος με κινητό μέσω εφαρμογής, με κάρτα ή και κωδικό. Ιδανική λύση για Airbnb

Aυτόματο κλείδωμα πόρτας διαμερίσματος ή εισόδου πολυκατοικίας με δυνατότητα ανοίγματος μέσω εφαρμογής από το κινητό, δυνατότητα χορήγησης άδειας για άνοιγμα από άλλο χρήστη για όσο διάστημα επιθυμείτε μέσω του κινητού του, ή άνοιγμα της πόρτας με κωδικό ή και μπρελόκ. Ιδανική λύση για Airbnb!

Περιγραφή

Εάν έχετε σπίτι που το διαθέτετε μέσω Airbnb και θέλετε να έλέγχετε την πρόσβαση σε αυτό και να μπορείτε να δίνετε πρόσβαση σε όποιον θέλετε και να μπορείτε να ανοιγοκλείνετε την πόρτα από το κινητό σας οποτεδήποτε και από οπουδήποτε θέλετε σας δίνουμε την λύση. Αυτόματο κλείδωμα πόρτας με τις εξής δυνατότητες:

1) Δυνατότητα ανοίγματος της πόρτας με κάρτα, μπρελόκ ή κωδικό. 

2) Δυνατότητα ανοίγματος και κλείσιμο της πόρτας μέσω εφαρμογής από το κινητό σας. (Απαραίτητη προυπόθεση η ύπαρξη δικτύου wi-fi στο σπίτι)

3) Δυνατότητα χορήγησης άδειας στον ενοικιαστή να μπορεί να ανοίξει και να κλείσει την πόρτα του σπιτιού μέσω ειδικής εφαρμογής που κατεβάζει στο κινητό του χωρίς χρέωση. Οποτεδήποτε θέλετε ακυρώνετε την πρόσβαση του ενοικιαστή μέσω του κινητού σας.

Μπορείτε να επιλέξετε να ανοίγετε την πόρτα με έναν ή και περισσότερους από τους παραπάνω τρόπους.

Το σύστημα είναι απολύτου ασφαλείας. Λειτουργεί ακόμα και σε διακοπή ρεύματος.

Για να λειτουργήσει το σύστημα τοποθετείται στην πόρτα ηλεκτροπύρρος, κυπρί, κουμπί εσωτερικά για να απασφαλίζει το σύστημα, εξωτερικά καρταναγνώστης με δυνατότητα τοποθέτησης και πληκτρολογίου, και μπαταρία για να λειτουργεί το σύστημα σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.